sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Odottaakko syksyyn vai ei...?

Olen tässä mietiskellyt, että jatkanko tämän joulublogin kirjoittamista vielä loppiaisen jälkeenkin, vai pitäisikö odottaa taas ensi syksyyn....
Kesällä tuskin tulisi paljon kirjoitettua, mutta toisaalta jouluvimma voi iskeä milloin vaan, ja olisihan tännekin kiva mietiskellä ja ideoida ja tulevaa joulua :) Jään tätä nyt kuitenkin miettimään, mutta varmasti loppiaiseen asti tulen kirjoittamaan ja julkaisemaan tekstejä :) Mm. joululahjojen esittely on vielä luvassa ;)
Jos saisin päättää, eläisin itse pelkästään joulua. Valitettavasti se on mahdotonta, mutta onneksi aina saa jo ideoida seuraavaa joulua ja sen tarjoiluja ja koristeluja ;)
Ajattelin muuten rynnätä jo tässä vaiheessa joululahjaostoksille :D Alethan ovat nyt meneillään, joten käyn ainakin ostamassa niitä uusia joulupalloja kuuseen, mitä olen ajatellut hankkia ensi vuodeksi. Ja joululahjoja ostelen varmastikin pitkin vuotta, kun vaan sopivat tulee kohdalle :)
***
Tänään lähden etsimään itselle Alesta uusia lenkkareita, kun edelliset hajosivat niin, että jouduin heittämään pois ne.
Iltapäivällä mennään sitten hellun kans minun siskon ja tämän miesystävän luokse syömään :)
Ihana ilta on siis luvassa :)

Ihanaa sunnuntaita kaikille! <3
Alkaako teillä jo arki, vai vieläkö fiilistelette joulua? :)

4 kommenttia:

 1. joulukoristeet on jo kellarissa odottamassa ensivuotta....
  kuusenkin pistin terassille epäilen että olen kuitenkin allerginen joten ensivuonna ei tule varmaankaan kuusta ollenkaan tai jos tulee niin se valitettavasti on muovinen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, harmillista jos tosiaan olet allerginen oikealle kuuselle :o
   Onneksi muovikuusetkin ovat aivan kivoja :)

   Poista
 2. Täällä on ainakin yksi lukija, jos päätät jatkaa kirjoittelua loppiaisen jälkeen :) Itse meinaan kirjoitella, mutten vielä tiedä, minkä verran.
  Olin myös alennusmyynneissä. Huh huh miten paljon siellä oli porukkaa! Mutta onnistuin tekemään hyviä löytöjä, minkä takia sinne heti ryntäsinkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, hienoa! :)
   Varmasti on porukkaa ale-myynneissä! Tosin itse kävin tänään mm. Tokmannilla, eikä siellä ihan valtavasti sitä porukkaa kyllä ollut... Toisaalta on sunnuntai, joten eivät välttämättä senkään vuoksi olleet ihmiset liikkeellä... :)

   Poista