lauantai 26. joulukuuta 2015

Kuvia meidän joulusta

Toivottavasti teillä kaikilla on ollut suurenmoinen joulu! <3

Itselläni on viimein alkanut jouluisiin tulemaan pitkästä aikaa joulufiilis. Isäni kuoli 2009 talvena, lähellä joulua, ja useampi joulu on mennyt niin ettei joulufiilistä ole päässyt syntymään lainkaan kaikesta ruoasta, hyasinteista ja joulusaunasta huolimatta.

Nyt olen viimein päässyt siihen pisteeseen, että jouluna on jo joulufiilis, ja olen asiasta suunnattoman onnellinen <3

Meillä aattoaamu alkoi jo varhain, n. klo 6 hellu heräsi laittamaan kinkun uuniin, ja itsekin heräilin sitten puoli 7 maissa. Hellu keitteli riisipuuron, ja syötiin sitä sitten hyvillä mielin sekametelisopan kanssa. Voi kun oli herkullista!
Taustalla tietysti pyöri perinteinen Joulupukin Kuumalinja. <3
On aivan sama minkä ikäinen olen, silti joka joulu täytyy telkkarista katsella Joulupukin Kuumaalinjaa!
Sain jo ennen joulua Salaiselta Jouluystävältä joulukortin :) Salainen Jouluystävä paljastui Sarin Valkea Joulu-blogin kirjoittajaksi. Oikein paljon kiitoksia ihanista joululahjoista ja korteista! :)
 Tänä vuonna kortit pääsivät esille tällaisessa muodossa :) Pari korttia jouduin kaksipuolisella teipillä laittamaan seinään kiinni kun eivät enää mahtuneet narulle. Ensi vuonna laitan kortit pitkälti samalla tyylillä, sillä mielestäni tuo on kiva jouluinen koristekin samalla :)
Karkkeja emme tänä vuonnakaan ostaneet kauheasti. Itseasiassa alkaa tuntumaan, että olisi yhden rasian voinut ostaa lisää... :D
Hyasintti pääsi tänä vuonna keittiön pöydälle vähäisen laskutilan vuoksi. Rakastan hyasintin tuoksua <3

Ensi vuodelle onkin jo vähän ideaa noista tontuista.. ;) Ainakin enemmän niitä teen noiden kahden lisäksi.
Jokavuotinen piparkakkutalo! Hellu on jo pyytänyt päästä tätä syömään, mutta olen sen vielä kieltänyt, sillä haluan nauttia tuosta talosta vielä vähän pidempään :D
 Nämä enkelit toimivat paristoilla. Niissä siis on sellainen väriä muuttava valo :) Viime vuonna helluni nämä minulle osti.
 Näitä suuria kelloja rakastan <3 Lapsena meillä oli myös tällaiset kellot, nämä eivät kuitenkaan ole ne samaiset. Kauniit ovat kuitenkin <3
***
 Ajattelin, että saamistani joululahjoista voisin kirjoittaa sitten uuden postauksen :)

Nyt kuitenkin jatkan Tapaninpäivän viettoa! Kohta päästään saunaan, ja sitten valmistellaan taas ruokajuttuja ;)

Ihanaa Tapaninpäivää jokaiselle! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti