keskiviikko 9. joulukuuta 2015

9. luukku

Tätä reseptiä voi soveltaa mielinmäärin! :)

Tarvitset:
Tortillalettuja TAI Lapin rilla pitsapohjia (ne neliöt Lapin rillat)
Savulohi/piparjuuri/valkosipuli tuorejuustoa (suolaista tuorejuustoa, josta itse tykkäät)
Ranskankermaa
Savulohta
Tuoreita yrttejä (pesiljaa, ruohosipulia, tilliä..)
Mausteita (suolaa, pippuria, inkivääriä, valkosipulijauhetta..)
Kuva viime vuoden itsenäisyyspäivältä. Pahoittelen kuvan huonoa laatua.
 Sekoita kulhossa tasaiseksi massaksi tuorejuusto, ranskankerma, savulohisilppu ja tuoreet yrtit. Lisää mausteita oman mielesi mukaan. Tee massasta niin notkeaa tai tönkkiä kuin haluat. Tämä tapahtuu säätelemällä tuorejuuston ja ranskankerman suhdetta keskenään.

Levitä tahna lettusen päälle, ja leikkaa n. 3 cm viipaleiksi. Kääri viipaleet rullalle, ja sen jälkeen kelmuun. Anna maustua jääkaapissa. Toki voit syödä myös heti, mutta ovat parempia muutaman tunnin maustumisen jälkeen. :)

Näitähän voisi tehdä vaikka jouluna alkupalaksi, tai muuten vain naposteltavaksi.

6 kommenttia:

  1. Kuulostaa tosi hyvältä! Näitä voisi tosiaan kokeilla jouluna tai uutena vuotena. :) Kiitos kivasta reseptistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppas hyvä, toivottavasti maistuu jos näitä teet! :)

      Poista
  2. Ihanan pirtsakka ja joulumieltä tuova Blogi <3 sait uuden lukijan <3

    P.S. sinut on haastettu #9
    http://tontunjoulumaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3 Miepä käyn kurkkaamassa haasteen! :)

      Poista
  3. Ihanan kuuloinen resepti, menee kokeiluun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kannattaa kokeilla! Kehuja ainakin itse olen noista saanut, että hyviä ovat :) Enkä kyllä sitä itsekään kiellä.. :D

      Poista