keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Kadonneen joulufiiliksen metsästys

Heiii! ^^

Tiedättekö, mulla on ollut nyt jonku aikaa, ettei ole jouluttanu ollenkaan; ei oikein ole jaksanu joulujuttuja miettiä. Toki ollaan oltu viime viikko sekä ma ja ti reissussa, niin ei ole tullu senkään takia mietittyä kauheasti mittään joulujutskia :)
Nyt kuitenki, tänään kun paketoin salaisen jouluystävän pakettia ja kuuntelin joululauluja (samalla ku hellu oli kylillä käymässä, haha), niin sain taas pikkusen joululangan päästä kiinni!
***
Meillä on tosiaan nyt menossa pakkaushommat ja muut muuttojutskat, niin älkää ihmetelkö, jos nyt tulee vähän harvemmin tekstejä. Marraskuun alkupuolella toivottavasti jo helpottaa ja on paremmin aikaa :) Ootan kyllä jo, että pääsis laittaan uutta kämppää joulukuntoon!

Hokasin muuten että Sokoksella on myynnissä nyt tuo tee-joulukalenteri!! Ite kyllä harkitten sen ostamista, olis kyllä tosi kiva :) Toisaalta voisin kyllä tilata vaikka ruohojuuresta toisenlaisen tee-joulukalenterin. Se on tällanen:
(kuva ruohonjuuri.fi)
Tuo vois olla kans tosi kiva, tai ainaki joku tuon tyylinen ^^

Milläs mallilla teidän joulujutskat on? :)

2 kommenttia:

 1. Joulujutskat on ihan hyvällä mallilla. Vähän olen jo jouluvaloja laittanu. Ne on tosi ihania, kun illat on ihan pimeitä. Tänään ilmestynyttä Kaikkien aikojen joulua oon selaillut, mutta kun nuo kutomiset vie ajan iltaisin! Monta paria sukkia olisi vielä kudottava joululahjoiksi.
  Kiitos muuten siitä teekalenteri vinkistä! :) Aion ostaa teekalenterin, mutta nyt aloin myös miettimään tuota Ruohonjuuren kalenteria. Noh, katsellaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin huomaan, että ihmiset ovat jo alkaneet laitella jouluvaloja pihalle ja ikkunoihin :) On kyllä kiva, kun vähän valasee muuten niin pimeää maisemaa.
   Voi että, pitäisi itsellekin saada se Kaikkien aikojen joulu-lehti.
   Tuo sokoksen kalenteri on kyllä hieno, mutta on vähän kalliimpi, niin en tiedä raaskinko sitä ostaa, kun kuitenkin se Ruohonjuuren kalenteri on myös kiva :)

   Poista