tiistai 6. lokakuuta 2015

Joulunajan tapahtumat

Joulumyyjäisiä, -konsertteja, -näytelmiä, -hartauksia ja -toreja.

Nykyisin on ihan hirveästi kaikkia tapahtumia ennen joulua ja joulun aikaan.
Parina viime vuonna olen käynyt itse joulumyyjäisissä vanhalla koulullani sekä kirkossa pidettävissä Antti Tuiskun ja Suvi Teräsniskan joulukonserteissa. Olivat muuten erittäin ihania konsertteja molemmat <3

Joulutapahtumissa on kiva käydä ennen joulua. Saa vähän jo joulumieltä (vaikka itsellä sitä on jo kyllä elokuusta alkaen, haha!) kun saa kuunnella joululauluja, ja katsella ja hipelöidä erilaisia joulukoristeita.

Itselläni on muutama paikka jo mielessä, missä haluaisin tänä vuonna ennen joulua käydä.

Tampereen Joulutori  Joulutori on avoinna 4.-22.2015 ma-la klo 10-19 ja su klo 12-19. Milloinkaan en ole Tampereen Joulutorilla käynyt, joten jännä nähdä millainen tapahtuma se on. Kuullut olen kuitenkin että siellä on monenmoisia kojuja, joissa myydään erilaista joulutavaraa :)
(kuva googlesta)
Tyynelän Tontut- tonttula  Tonttula on avoinna joulukuun 1.-22.12. sekä heinäkuussa 1.-31.7. Molempina kuukausina auki klo 11-18. En enää muista, mitä yritin netistä etsiä, kun vastaan tuli tämä sivusto. Jo sivustoa lukiessani mietin, että tuonne on ehdottomasti joskus päästävä! Tänä jouluna siihen voisi olla oiva tilaisuus, kun kerran sen verran lähellä ollaan :)

(kuva googlesta)
 10.12. klo 19.00 On Hämeenlinnan Verkatehtaan Vanaja-salissa Vesa-Matti Loirin ja Peter Lerchen Joulukonsertti. Olen pitkään jo halunnut nähdä Veskun konsertin. Sisko jo lupautui lähtemään tuonne minun kans (vähän niinko joka paikkaan muuallekki, hihi)
Lippupalvelu.fi:stä voi ostaa liput tuohon konserttiin :)

15.12. klo: 19.00 Tampere-talolla Isossa Salissa esiintyy Lauluyhtye Rajaton. Rajattomalta minulla onkin yksi levy, ja olen siihen kovin tykästynyt. 
***
Ainakin nuo olisivat nyt sellaiset, missä haluaisin käydä. Täytyy katsoa kerkeääkö joka paikkaan :)

Onko teillä jotain perinteisiä tapahtumia, missä käytte aina ennen joulua? Oletteko kenties menossa johonkin noista ylläolevista? :)


7 kommenttia:

 1. Ollaan käyty Turussa, vanhanajan joulumarkkinoilla. Ja Stockmannin ja wiklundin joulunäyteikkunat on pakko nähdä!

  VastaaPoista
 2. Turussa on varmasti kans ihania joulutapahtumia! Ja Turun joulurauhanjulistus on sellanen minkä haluaisin joskus kokea :)

  VastaaPoista
 3. Tuolla Tyynelässä käytiin heinäkuussa, ja kirjoitinkin blogiini uudesta tontustamme. Siellä olisi ihana käydä myös joulukuussa, mutta silloin on niin paljon työkiireitä, ettei ole ainakaan aiemmin ehtinyt. Se on kyllä lumoava paikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni olenkin blogissasi nähnyt tämän tontun, Taaviko oli nimeltään? :)
   Se on varmasti aivan mahtava paikka :)

   Poista
  2. Taavi meillä on, ja kesällä tuli uusi tonttutyttö Tyyne :) Suosittelen Tyynelässä käymistä kaikille jouluihmisille!

   Poista
 4. Tampereen Joulutorille menen ainaskin, sillä sen tunnelma on ihana. Olen käynyt siellä nyt varmaan viimeisenä 5 jouluna ja nyt kun täälläpäin asuu, niin ei siltä voi välttyä. En yleensä edes osta mitään, mutta tykkään ihastella sitä varsinkin lumen tuluta. Kuumat kastanjat siellä on herkullisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hienoa! Täytyypä itsekin maistaa niitä kuumia kastanjoita :) Ehkä satutaan samaan aikaan joulutorille! :)

   Poista