torstai 22. lokakuuta 2015

1. sjy paketti

Olipas erittäin iloinen ylläri, kun hellu kävi hakemassa postin ja näin hänen kädessään valkoisen paketin!
Arvasin heti, että se on salaiselta jouluystävältä! Ei muutakuin aukaisemaan pakettia!

Valkoisen paperin sisällä oli aivan ihanaan joulupaperiin kääritty lahja! Taidan oikeastaan säästää tuon paperin, sillä se oli valtavan kaunista, ja voin käyttää sitä vielä jatkossakin; ehkäpä jonkun toisen lahjaan, tai kenties koristeluun :)
 
Paketista paljastui seuraavanlaiset jutut:

Värityskirja:
Kirja pitää sisällään erilaisia luontoaiheisia kuvia. Kirja pääsee kyllä heti värityksen alle! Itselläni on värityskirja jo ennestään, mutta tämä kirja on siinä mielessä erilainen, että sisältää paljon enemmän (kaivattuja!) isompia pintoja, joita on kiva värittää! :)

Värityskynät:
Nämä menevät myös heti testiin! Kiva kun on kaikkia värejä!!
Goji-raakasuklaata:
Ahhhh!<3 Voi kun olisi posti tullut pikkuisen aikaisemmin, niin olisin saanut tätä Ihanaa herkkua kahvin kanssa! Jos ette ole Goji-raakasuklaata kokeilleet, niin kannattaa! Mielestäni se nimittäin maistuu hieman jouluiselle suklaalle! :) Tätähän voi myös tehdä itse ;)
 
Tonttu-tarroja:
Rakastan tonttuja! Arvelisin käyttäväni näitä mm. joulukortteihin. Mitä enemmän katselen tarroja, sitä enemmän niistä pidän <3
Joulukortti:
Erittäin kaunis joulukortti<3
***
Kiitos Salaiselle Jouluystävälleni lahjasta! :) Paketti tuli ehjänä perille, ja sisältö oli erittäin mieluinen! Kiitos! <3


Ps. Suklaat on lähestulkoon kadonneet parempiin suihin :D
Tämä kuva vasta kun aloin kirjottamaan esittelyä. Nyt jäljellä pari  viimeistä riviä, haha!

8 kommenttia:

 1. Sait tosi ihanan paketin :). Olen tainnut joskus maistaa tuota suklaata. Raakasuklaa on tosi hyvää, tykkään. Nuo väristyskirjat on mielenkiintoisia, on tehnyt monta kertaa mieli ostaa. Ehkä joku kerta tulen kaupasta kotiin sellaisen kanssa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sain ^^ Juu, raakasuklaa on kyllä tosi hyvää! Minusta nuo aikusten värityskirjat on loistava keksintö :D Se on tosi rentouttavaa värittää ku ei tartte miettiä mitään erikoista, vaan voi laittaa vaikka musiikin soimaan ja väritellä vaan :) Vielä kun jostain ilmestyisi se jouluinen värityskirja :D

   Poista
 2. Kivan lahjan sait! Tuota raakasuklaata en ole koskaan maistanut. Täytyy joskus maistaa.
  Ja itsekin haluaisin aikuisten värityskirjan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa maistaa : ) Itse tehtynä vielä parempaa! Niitähän saa niitä raakasuklaantekopakkauksia kaupasta jos haluaa kokeilla :) Aikuisten värityskirjoissa on kyllä valinnanvaraa kun niitä on niin montaa sorttia :)

   Poista
 3. Minulla on 30-luvun aiheita sisältävä värityskirja. 7-vuotias poikani halusi värittää siitä myös ja aikoi hankkia itselleen samanlaisen (vaikka ei ole juurikaan lasten värityskirjoista ollut kiinnostunut) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy pojalle hankkia kans värityskirja! :D On varmaan aika kiva se 30-luvun värityskirja :)

   Poista
 4. Ihana paketti ja nuo värityskirjat on ihana ajan viettojuttu =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne on, tuostakin kirjasta olen jo monta kuvaa värittänyt! :)

   Poista