keskiviikko 8. marraskuuta 2017

Voihan flunssa

Tervehdys täältä sairastuvalta!

Vaikka kovin sitä toivoinkin, etten flunssaa taas saisi (edellisestä kerrasta on vain pari kk), niin sieltähän se paukahti päälle.
Kurkkukivulla lähdettiin taas ja nyt nenä vuotaa jatkuvasti ja on tosi vetämätön olo ja joka paikkaa särkee. Kuumetta ei sentään ole.

Tänään täytyisi illalla lähteä yövuoroon. Öitä olisi nyt 3 peräkkäin, mutta mennään yksi kerrallaan ja katsotaan pystynkö kaikki kolme tekemään.

Täytyy vaan syödä paljon terveellistä ruokaa, että saa paljon vitamiineja. 
Olen ottanut myös silloin pari kk sitten käyttöön sellaisen kasvirohdosvalmisteen kuin Echinaforce, ja tuntuu, että se auttaakin jonkin verran.
***
Jouluvalmistelut eivät täällä ole edenneet juurikaan.
Parvekkeen kaiteeseen laitettiin Pyhäinpäivän aamuna valot ja kynttilöitä ostin sen verran, että hetki pitäisi taas niillä pärjätä.


 Jätän tosiaan ihan tarkoituksella joulukoristeluita ja muita valmisteluita vielä lähemmäs joulua. Tykkään enemmän siitä, että joulu tulee sitten yhdellä rysäyksellä :) Minä kun kyllästyn helposti, vaikka kyse olisikin joulukoristeista.
Tottakai esim. laatikot tehdään valmiiksi kuun lopulla pakkaseen ja tehdään ensimmäisiä joulutorttuja.
Myöskin se ikävä, mutta valitettavan pakollinen, joulusiivous täytyy tehdä.
Taisinkin asiasta jo aikaisemmin mainita, etten todellakaan ole mikään siivoushullu. Tykkään kyllä järjestellä ja sisustaa paikkoja.. Onneksi on aina niin auttava mies, ettei tarvitse kaikesta yksin suoriutua <3

Ja hei, oletteko huomanneet, että Jouluradion koelähetykset ovat alkaneet? Jouluradio soi juuri tälläkin hetkellä taustalla kun tätä kirjoitan :)

Kuinkas muilla etenee jouluvalmistelut? :)
Oletteko kuunnelleet jouluradion koelähetyksiä?

6 kommenttia:

 1. Kyllä on kuunneltu :) Ja jouluvalmisteluja teen hissukseen, vielä vähän käsijarru päällä, joulukuussa sitten enemmän. Pikaista paranemista sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kuukauden päästä ajattelin itse laittaa joulukoristeet esille :)
   Ja kiitos <3

   Poista
 2. Jouluradiota on kuunneltu! Koristeiden laittoa olen minäkin hidastellut, vaikka valoja on jo laitettu ja suursiivoukset tehty. Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, olispa itelläkin jo suursiivous tehty.. :D
   Kiitos :)

   Poista
 3. Mäkin olen jouluradiota kuunnellut :), ja flunssaa täälläkin... Paranemisia sullekin <3

  VastaaPoista