maanantai 20. marraskuuta 2017

Joulukalenteri

Ensinnäkin, lämmin kiitos kaikille osanotoista <3
Olo helpottuu pikkuhiljaa, ja jokainen päivä on taas entistä helpompi. 
***

Aikaisempina vuosina minulla on ollut suklaakalenteri. Viime vuonna ostin teekalenterin, ja nyt vuorostaan tällaisen Minna Immosen kuvajoulukalenterin.
Rakastan Immosen tyyliä kuvittaa! <3

Lisäksi meillä on myös Aamulehden joulukalenteri:
Ja mieheni osti itselleen suklaakalenterin.

Tämän lisäksi, mietimme miehen kanssa josko tekisimme vielä toisillemme yllätyskalenterin siihen viime vuotiseen teekalenteriin..
Kelpaa joulua odotella... :D

Millaisia joulukalentereita teillä on vai onko ollenkaan? :)

4 kommenttia:

 1. ihania kalentereita sinulla.minä ostin pienemmälle lapsenlapselle muumijirjakalenterin,isomman kanssa on ostettava legokalenteri.naapurinsetä lahjoitti 3 kalenteria.yksi jää meille hoitolapsille vuoroavattavaksi.sitten kun huoltoasema lahjoitti suklaakalenterin tytär ilmoitti että on liikaa kalentereita.kun haluan vielä ostaa arpakalenterit.ainakin aikuisille.oma suukin himoitsee kunnon suklaakalenteria,apua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, totta on että kalentereita kertyy helposti tosi paljon :D
   Mutta ainakin on kaikille kalenteri avattavaksi!

   Poista
 2. Koostin postauksen erilaisista joulukalentereista ja lisäsin tämän postauksen esimerkkinä kuvakalenterista. Jos kiinnostaa käydä kurkkaamassa postaus, löytyy se täältä: https://himasaimi.blogspot.fi/2017/11/yli-50-erilaista-joulukalenteria.html?m=0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun ilmoitit, kävinkin kurkkaamassa postauksesi! :) Hirveästi on nykyään erilaisia kalentereita! Jokaiselle varmastikin löytyy se oma suosikki :)

   Poista