maanantai 27. marraskuuta 2017

Tähdet pääsivät ikkunaan

Viimeinkin tähdet ovat päässet ikkunaan! Samoilla tähdillä mennään, kuin useana edellisenäkin vuonna. Mitä sitä hyvää heittämään pois :)

Makkarin ikkunaan pääsi tuo vähän hienompi puinen joulutähti. Makkariin tuskin tulee muuta joulukoristetta, niin tämä saa olla siellä. Puutähti kuvista alempi.
Sitä on muuten jo pari vuotta sitten paikattukin, kun otti ja hajosi saumoistaan jostain kohtaa. Piti vähän uudelleen liimailla sitä kasaan.

Olkkarin ikkunassa tuikkii puolestaan tuollainen punainen metalinen tähti. Hieman vaatimattomampi, mutta koska olkkarissa on paljon muitakin valoja, ja sinne tulee myös joulukuusi, niin siksi ei tähden tarvitse olla niin suureellinen.

Olkkariin laitoin myöskin punaisen perinteisen kynttelikön.
Pahoittelun kuvan sumeutta.. Valoja on kyllä tosi vaikea kuvata!
Kirjahyllyyn pääsi jo n. viikko sitten tontut ja kuuset. Jotenkin ovat vielä orvon näköisiä siinä. Täytyy katsoa josko keksisin niille kaveriksi vielä jotain..

2 kommenttia:

 1. Vähempi on enempi, tonttupöytää tarkotan. Katoin eka, että tuo puutähti on sellainen samettipintainen, mutta vau; puuta! toinenkin on sievä, meillä sama. Kynttelikkö on aina kaunis ja tuota senkkiä aina ihailen...tuliko nyt kaikille hyvä mieli, kun jokaista kehuin. Ja sinä olet reipas, vaikka suruakin on. Ihanaa loppukuuta Päiviltä*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ajattelin, jos jotain valoja tuohon hyllyyn vielä lisäilisin.. Pimeällä kun se ei näy juuri ollenkaan.. :)
   Joo, tykkään itsekin ihan hirveästi tuosta puutähdestä! Siitä kertoo mm. se, että olen sitä tosiaan jo kerran paikkaillutkin :D
   Kiitos ja samoin sinulle ihanaa marraskuun loppua! <3

   Poista