maanantai 13. marraskuuta 2017

Odotettu SJY:n 1. paketti saapui!

Viimeinkin pääsen tätä tekstiä kirjoittamaan!
Hetken aikaa jo olin huolissani, saanko ollenkaan pakettia SJY:ltä.
Jostain syystä posti ei ollut toimittanut minkäännäköistä saapumisilmoitusta paketista, mutta tänään sen kävin hakemassa kun SJY oli minuun yhteydessä ja sain lähetystunnuksen.

Kiitos SJY kun lähetit minulle sähköpostia asian tiimoilta :)

Tässäpä paketin  sisältö:
 Rakastan näitä kortteja <3

Nämä säästän herkkuhetkeeni! :) Nuo pikku pukit ovat aika veikeitä!

Nämä pienet asetelmajutut on mulle ihan vieras juttu. Toki olen nähnyt blogeissa näitä monien tekevän, mutta itse en ole koskaan tehnyt.
Tämä vaikuttaa aivan ihanalta ja pääseekin luultavimmin ikkunan väliin taikka johonkin lasipurkkiin meitä ihastuttamaan <3

Näitä oli jo pakko heti maistaa! Monesti olen miettinyt, että miltähän tuollaiset suklaapäällysteiset marjat maistuu. Hyviähän ne näköjään ovat!
Itseäni ilahdutti myös tuo pieni merkki tuossa paketissa, mikä kertoi, että jokaisesta pussista lahjoitetaan 5 senttiä veteraaneille :)

Ihania tarroja! <3 Tämän tyyppisiä minulla on ollut ennenkin, mutta valitettavasti ovat loppuneet. Kiva saada näitä lisää :)

Mistähän tiesi SJY, että juuri tällaisia valoja tarvitsin! Seuraavassa kuvassa näette mihin valot heti laitoin.
(Oli muuten aivan sairaan vaikeaa saada ne valot tuohon.. Meinasi jo hihat palaa.. :D)

Aivan ihania papereita sisältävä lajitelma! Voi olla, ettei ehdi vielä tänä vuonna käyttöön, sillä olen kerennyt jo joulukortit tehdä, mutta ensi vuonna ihan takuulla näitä käytän! Ellen toki sitten tee esim. pakettikortteja itse..hmmm...
***
Suurkiitos SJY sinulle tästä paketista! Se ilahdutti kovasti mieltäni <3
 

1 kommentti: