keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Verho-ostoksilla

Voi niitä onnellisia Lapissa, jotka ovat saaneet jo reilusti lunta!! Myönnän kyllä ihan suoraan, että hieman olen kateellinen heille. Rakastan lunta, ja haluaisin jo tänne eteläänkin lumet maahan <3 Mutta näillä mennään, mitä saadaan :)

Tänään kävin hellun kans Kangasalan Tokmannilla. Oltiin ettimässä meille uusia verhoja, ja käytiin Jyskissä asti, eikä löytyny. Aattelin sitte, että ei se ota jos ei annakkaan, käydäänpä vielä Tokmannilla. Olin kyllä hieman skeptinen verhojen löytymisen suhteen sieltä.. Mutta kuinkas ollakkaan! Sieltähän ne vaan löyty, ja vieläpä hienot sellaset!
Makkariin ostin tuollaset harmaanruskeat läpikuultavat verhot. Lisäksi mulla oli jemmassa harmaat nauhat joilla sidoin nuo verhot tuollai sivuille kiinni :) Tykkään ite tosi paljon noista :) Täytyis vaan vähän lyhentää niitä, ja aattelin hommata vähän paremmat nuo nauhat niihin myös :) Tuli tässä just mieleen, että esim. jotku helmet vois olla tosi kivat verhoissaki!
Keittiötä somistamaan puolestaan ostin tällaiset punaiset verhot. Jouluverhoksi tarkoitin, laitoin vaan nyt jo paikalleen, kun on niin kivat :D Täytyy sitte joulun jälkeen ostaa uudet, eri väriset taas.
Käytiin eilen Tampereella Ikeassa. Ostettiin sieltä tuomonen taulu, joka on nyt keittiössä :) Jotenkin tykästyin hirveästi tuohon värimaailmaan, mikä tuossa on :)

Huomasin muuten, että nyt sunnuntaina on Tampereella Joulunavaus tapahtuma!
Onko kukaan menossa sinne? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti