tiistai 17. marraskuuta 2015

Salaisen Jouluystävän 2. paketti

Jeeee! Sain juuri Salaisen Jouluystävän 2. paketin käteeni, ja sisältö on mitä mieluisin!
Sitä on aina malttamattomana avaamassa noita joulupaketteja, ihan niinkuin pieni lapsi, haha!
Lahja oli jälleen saanut ympärilleen kauniin lahjapaperin.
Tämä on ihana kortti <3 Nykyisin kaupan valikoima on aivan uskomaton! Juuri eilen katselin itsekin näitä kortteja kaupassa. Tekisi mieli ostaa itselle jokaista sorttia :)
Sisältö itsessään näytti tältä:
Pienestä mustavalkoisesta paperipussista paljastui Ihana Aarikan suukkotonttu! Rakastan noita Aarikan tonttuja, mutten ole vielä kerennyt/raskinut niitä itselleni ostaa. Mutta vähän ajatuksena olisi niitä keräillä enemmänkin :)
Isommasta paketista puolestaan paljastuivat seuraavat:
Juuri muuten oli vaniljasokeri SEKÄ kanelijauhe täysin loppu, eli erittäin hyvään saumaan tulivat nämä! Molempia mausteita meillä menee melko paljon :)
Juuri eilen mietin taas vähän näitä omia (noh, meidän) syömisiä. Tällä hetkellä herkkuja kuluu turhan paljon, eikä oikeaan ruokaan ja terveellisiin välipaloihin juurikaan jaksa panostaa. Nämä ovatkin paljon parempi välipalana ja naposteltavana kuin vaikka keksit. :) Tykkään myös papaysta aivan valtavan paljon!
Tämä liina pääsee kyllä jouluna meidän joulupöytään :) On todella kaunis kuviointi, ja sopii meidän isoon pöytäliinaan hyvin!
Nämäkin itseasiassa kuin tilauksesta! Vähän mietin, että  voisin tänä jouluna oikein kunnolla panostaa joululahjojen paketointiin, ja siinä nämä varmasti ovat oiva apu!
***
Suuren suuri kiitos Salaiselle Jouluystävälleni tästä paketista! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti