lauantai 28. marraskuuta 2015

Enää hetki..

...nimittäin Jouluradion varsinaisten lähetysten alkamiseen! :D
Täällä on jouluradiota kuunneltu jo muutama päivä. Varsinaiset lähetykset alkavat kuitenkin tänä yönä klo 24.00. Ehkä mielenkiinnosta saatan pysyä sinne asti hereillä, niin kuulen kun se alkaa!

Jouluradiossa on kyllä se hyvä puoli, että sieltä varmasti löytyy jokaiselle jotain! On vanhempaa laulua, ja uudempaa laulua. On Paljon eri esittäjiä, ja suomenkielisten laulujen lisäksi on myös englantilaisia, ruotsalaisia ja virolaisia. Ruotsin ja Viron radiot on myös laitettu ihan omaksi kanavakseen!

Omasta mielestäni parhaat "kanavat" jouluradiossa ovat XMas ja Suomen Jouluradio.fi. Ainoat kanavat, mitä ei ole ainakaan vielä tullut kuunneltua on Rouhea Joulu sekä Ruotsin ja Viron kanavat.

Jouluradiotahan voit kuunnella netin, kännykän sekä tabletin kautta. Ja tottakai jouluradio soi myös tavallisessa radiossa :)

Joko olette aloittaneet jouluradion kuuntelemisen? :)

3 kommenttia:

 1. juu olen kuunnellut lasten pikkujouluradiota :)

  VastaaPoista
 2. Kuuntelin jo niitä testilähetyksiä, ja ne toivat ihanaa joulun tunnelmaa :). Eilen illalla olin kuitenkin niin väsynyt, että en jaksanut valvoa tuohon h-hetkeen, mutta nyt heti aamusta oon kuunnellut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekkään en sitte jaksanu valvoa ihan h-hetkeen asti, jäi puolesta tunnista kiinni :D Nyt on kyllä soinu kokoajan jouluradio puhelimessa vaikka olen aina nukahtanukki välillä :D

   Poista