lauantai 14. joulukuuta 2019

Tervehdys pitkästä aikaa!

Hei te kaikki ihanat!! <3

Ihan liian kauan on mennyt viime postauksesta, mutta nyt ajattelin kertoa kuulumiset!

Ensinnäkin pahoittelen kommenttien julkaisun hitautta; johtuu ihan siitä, että en ole blogin puolella käynyt sitten viime tammikuun! Kiitos kuitenkin kaikille, jotka olette blogia lukeneet ja kommentoineet <3

Paljon on kerennyt tapahtua tässä välissä. Mistähän sitä aloittaisi...

Toisin kuin viime jouluna vielä luulin ja viimeisimpään postaukseenkin kirjoitin, ei häitä koskaan tanssittu. Erosimme silloisen kihlattuni kanssa (syitä en tänne ala avaamaan), ja nykyään elelenkin kahden ihanan 2 v kissapojan kanssa :)

Lemmy
Milo

Siis miten voi olla noin suloinen! <3<3

Muutin pari viikkoa sitten uuteen asuntoon. Olen oikein tyytyväinen ratkaisuun, sillä neliöitä tuli lisää, mutta vuokra pieneni! Myös sijainti on ehkä hieman parempi, sillä tästä pystyy kulkemaan joka suuntaan busseilla (autoa kun en omista), toisin kuin vanhalta asunnolta, jolloin piti katsoa tietty bussi, millä pääsee liikkumaan.
Töissä käyn edelleen samassa palvelukodissa, missä olen tähänkin asti käynyt.

Tämän joulun vietänkin töissä mummujen ja pappojen kanssa :) Joulun jälkeen lähden miesystäväni kanssa pohjoiseen omille kotikonnuille, joten tämän vuoksi joulunvietto näin kotona jää vähemmälle. Töissä saan jouluruokaa ja muita herkkuja, joten en pistä pahakseni :) Kotiin olen laittanut jotain joulukoristeita, mutta esim. kuusta en tänä vuonna laita ollenkaan.
Jo senkin takia en jaksa joulua nyt laittaa, kun asunto on siinä mielessä keskeneräinen, että täällä on paljon mm. kirpparille menevää tavaraa ja myös aika kolkkoa. Haluan ensin saada sisustettua asunnon mieleiseksi, ja sitten ensi vuonna jos laittaisi joulua kunnollisemmin. :) Toki sitähän ei tiedä, missä sitä taas ensi jouluna mennään :)

Tulkaapas kertomaan, mitä teille kuuluu ja joko joulutohinat ovat kovasti päällä? :)

Ps. Huomaa, etten hetkeen ole kirjoittanut ja lisäillyt kuvia, kun piti vähän aikaa miettiä, miten ihmeessä tänne laitetaan noita kuvia :D

3 kommenttia:

 1. Onpas söpöt kissaherrat! 🐈

  Joulutohinat on loppusuoralla. Paketointiurakka pitäisi aloittaa. Nyt tosin paketteja alkaa olla vähemmän, kun leluja ei enää pojille tarvitse hankkia, kun ovat jo niin isoja.

  Mukavaa joulun odotusta! ✨

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noi on kyllä tosi vallottavia katteja :)

   Mulla ei tuu myöskään tänä jouluna paketointiurakkaa, kun ostan max. 2 lahjaa :D

   Kiitos, ja sitä samaa myös sinulle! <3

   Poista
 2. Onnea uuteen kotiin! Meillä on myös tänä vuonna vähän hillitympi joulu, kun taloni on myynnissä ja kauheasti en ole ehtinyt joulua laittaa. Tulee se joulu vähän vähemmälläkin :)

  VastaaPoista