keskiviikko 26. joulukuuta 2018

Joulu ilman stressiä

Kylläpäs meni tämä joulunaika ja joulukuu ihan supernopeasti! Vielä on toki joulua jäljellä, mutta väkisinkin tulee jo pieni kaiho, kun eletään jo Tapaninpäivää. En millään malttaisi luopua joulusta!

Tämä joulu oli kertakaikkisen ihana! ❤️Aattoaamuna pääsin yövuoroista vapaille. Aamulla syötiin puuro puoli 8 maissa ja sitten nukuin muutaman tunnin. Puoliltapäivin katsoimme joulurauhanjulistuksen ja menimme saunaan. 
Rakastan päiväsaunaa!❤️
Sitten olikin jo aika valmistella jouluateriaa!
 Tänä vuonna teimme itse porkkana- ja lanttulaatikon, jotka molemmat onnistuivat ihan täydellisesti! Perunalaatikon saimme mieheni sukulaiselta; hän tekee aivan ihanaa perunalaatikkoa!
Kinkun paistoimme aattoaamuna, ja minä olin graavannut lohta. Muut ruoat ostettiinkin kaupasta valmiina. Tämmöinen järjestely sopi meille tänä jouluna aivan loistavasti! Ei tarvinnut turhaa stressata ruoista.
Muutoinkin tämä joulu on ollut siitä poikkeuksellinen, että en ole kokenut minkäänlaista stressiä! Aiempina jouluina olen halunnut kaiken olevan tiptop, enkä olisi esim. kestänyt sitä, ettei jouluna tuoksunutkaan hyasintti! En tiedä mistä tuollainen täydellisyyden tavoittelut on tullut, mutta luojan kiitos, sitä ei ollut tänä jouluna. Ja tästä syystä joulu olikin aivan ihana!❤️
Tämä joulu on myös ollut siinä mielessä erilainen, että meillä on ihka aito joulukuusi! Viime joulun jälkeen heitimme vanhan muovikuusen menemään, kun se oli jo aika kulahtanut, ja päädyimme ottamaan aidon kuusen.
 Alkuun kyllä näytti siltä, että kuusi joutuu parvekkeelle, kun mieheni sai kuusesta allergista oireilua, mutta luojan kiitos sitä ilmeni vain silloin jos hän oli koskenut enemmän kuuseen. Muuten hänellä ei oireita ole ollut, mistä olen aivan äärettömän kiitollinen! ❤️

Millainen joulu teillä muilla on ollut? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti