tiistai 22. marraskuuta 2016

Tunnustusta

Sain Joululainen-blogin kirjoittajalta Blogger Recognition Award-tunnustuksen.
Kiitos siitä! <3

Kyseessä on tunnustus, jonka toinen blogaaja antaa toiselle.
Ohjeet kuuluvat seuraavasti:

1.Kirjoita postaus palkinnosta logoineen.
2. Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen.
3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille. 4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi. 5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnon saajaksi.
 
Aloitin kirjoittaan joulublogiani syyskuussa 2015. Olin aikaisemin kirjoittanut toista blogia, joka käsittelee enemmän muuta elämääni kuten treenaamista, ruokaa ja muita arjen juttuja.
Tunsin kuitenkin, että minulla olisi vielä enemmän annettavaa, ja ajattelinkin että jospa perustisin joulublogin. Joulu kun on rakkain juhla minulle. Joulublogeja ei myöskään vielä ole ihan älyttömän paljon.
 
Aloittelevien blogaajien kannattaa tosiaan miettiä, että onhan asia varmasti oma juttu, sillä jos ei ole niin silloin ei myöskään tule kirjoiteltua. Kannattaa siis kirjoittaa asioista joita rakastaa ja joiden iloista sanomaa haluaa jakaa myös muille :)
Kannattaa myös miettiä aiheita aina vähän valmiiksi ja talteen, niin ei tule niin suuri pula ideoista. Niitäkin kun välillä tulee, vaikka kuinka tykkäisi kirjoittaa :D
 
 Sitten hankalin tehtävä eli blogien nimeäminen.. Katselin tuossa että aika moni tämän on jo saanut, ja ei kovin moni varmaan jaksa tätä montaa kertaa kirjoittaa.. Mutta laitan tähän nyt muutaman :)

http://monnatreenaa.fitfashion.fi/
http://ainomakela.fitfashion.fi/
http://jenninkinkkuelamaa.blogspot.fi/
http://titti-titinjouluinenblogi.blogspot.fi/

3 kommenttia:

 1. Mukavaa, että osallistuit tähän! <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta! Olen tämän kuitenkin jo tuolla toisen blogini puolella tehnyt, joten en tällä kertaa ota enää uudestaan vastaan :) http://sinkkulaaksontarinoita.blogspot.fi/2016/05/blogger-recognition-award-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, täytyypäs käydä vilkaseen siellä sinun toisessa blogissa :)

   Poista