sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Tervetuloa joulublogiini!

Heippa, ja  tervetuloa seurailemaan joulublogiani! :)

Olen jo jonkin aikaa lueskellut muiden ihania joulublogeja, ja miettinyt pitäisikö itsekin alkaa kirjottamaan jotain sellaista. Hellu kun ei jaksa oikein vielä syyskuussa innostua joulujutuista niin paljoa, niin on kiva, että on jokin kanava purkaa tätä innostusta :D

Kirjoittelen tänne blogiin vähän kaikesta jouluun liittyvästä; askartelusta, leipomisesta, kynttilöistä... kaikesta mikä liittyy jouluun :)

Mikäli keksit jonkin aiheen, mistä haluaisit, että kirjoitan, kerro toki :) Ideoita ja ajatuksia otetaan aina innolla vastaan! Myös rakentavaa kritiikkiä saa antaa!
***
Tällä hetkellä ei meillä vielä kauhean jouluista ole. Yleensä koti koristellaan jouluksi vasta joulukuun alun- tai puolivälin paikkeilla.
Jotakin joulujuttuja on kuitenkin nyt jo havaittavissa! Kynttilät, tuikut ja lyhdyt laitan jo heti ensimmäisinä iltojen pimetessä. Ne tuovat sitä kaivattua tunnelmaa syksyn pimeisiin iltoihin :)



 Sisällä tykkään polttaa tuoksukynttilöitä. Tähän mennessä ole polttanut seuraavanlaisia; kahvi, hasselpähkinä, vanilja-appelsiini, mustaherukka. Aivan ihanan tuoksusia <3

Ja tietysti ensimmäistä jouluista suklaata on pitäny ostaa ja maistaa! ;)

 Viime joululta oli jäänyt myös pullo Blossa glögiä. Se juotiin vähän aikaa sitten parempiin suihin, ja kyllähän se niin hyvältä maistu! :)


Edit: Kirjoittelen myös blogia funandhealthylife.blogspot.fi
Sinne kirjoitan terveellisestä elämästä, joka ei ole tylsää vaan hauskaa :)

4 kommenttia:

  1. Ihana tuo lyhty! Ollaan myös jo maisteltu joulusuklaata. tykkään myös tuoksukynttilöistä!
    varsinkin joulun tuoksuiset ja vanilja tuoksut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulusuklaa+tuoksukynttilät= <3 Kyllä ei tunnelmaa sillon puutu :)

      Poista
  2. Mäkin maistoin tuota suklaata, oli hyvää ja mausteet peitti kivasti makeutta. En oo niin maitosuklaan ystävä nykyään, kun monet suklaat on tosi makeita. Ostin myös piparin makuisia Dumleja, koska "kaikkeahan pitää maistella" ;).

    Mun viime vuoden suosikki oli toinen Fazerin Winter edition -suklaa, tummaa suklaata hasselpähkinällä ja omenalla. Monet tummat suklaat mitä oon maistanut, on olleet tosi kitkeriä mutta toi oli oikeesti hyvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin juuri itsekin niitä pipari-Dumleja, ja olihan ne pojat hyviä! Muuten en tykkää yhtään dumlesta, mutta ilmeisesti kaikki mihin laitetaan piparkakun makua, on hyvää :D
      Ja viime vuoden talvi- Fazer oli kyllä tosi hyvää :) Onneks sitä on vieläkin myynnissä kaupoissa!

      Poista